fbpx

Flexible Web & Software Development Services ​

Bij Dynamitt geloven we sterk in een partnership op maat van onze klanten.

Onze samenwerkingsmodellen zijn steeds volledig afgestemd op de noden van onze klanten zodat we een echte meerwaarde kunnen creëren.

MVP Ontwikkeling

Heb je een geweldig idee maar weet je niet hoe je dit verder moet ontwikkelen? Ons team staat klaar om jou verder te begeleiden!

Continuous improvement

Ben je op zoek naar een partner die met een kritisch oog naar je applicatie kijkt? En dit technisch verder kan ontwikkelen?

WordPress & WooCommerce

Onze WordPress experten zet je flexibel in om je projecten (sneller) op te leveren. Jouw designs vormen we om tot een pixelperfecte website.

3D Development

Laat je idee digitaal tot leven komen in de juiste 3D omgeving. We kunnen je adviseren en bijstaan in deze ontwikkeling.

Maintenance

Breid je team uit met onze technische support afdeling. We zorgen ervoor dat je applicatie optimaal blijft draaien.

Support as a Service

WordPress support laten uitvoeren aan heel scherpe tarieven.

Web development

We ontwikkelen applicaties volledig op maat van jouw noden.

Bug fixing

Maak gebruik van onze bug fixing dienst om je capaciteit uit te breiden en projecten sneller op te leveren.

CMS werkzaamheden

Op zoek naar extra hulp voor web development in een ander CMS? Ook hier kunnen we bij helpen. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Waarom met ons samenwerken?

Belgische kwaliteit

Bij ons krijg je steeds een team van Belgische project managers aangevuld met Europese ontwikkelaars. Zo zorgen we ervoor dat het resultaat naar Belgische verwachtingen is. 

Team van Europese experten

De bredere Europese arbeidsmarkt laat ons toe om een gevarieerd team te kunnen samenstellen met profielen die je in België minder snel zal vinden.

Uitstekende communicatie

Als internationaal bedrijf weten we als geen andere dat een goede en transparante communicatie de nummer 1 prioriteit is voor een succesvolle samenwerking.

Kennismaken?